Despre noi

Brandul “Casa Ciuciur” reprezintă o poveste de pasiune pentru carne și o tradiție culinară de familie. Am început ca o modestă microfermă de suine și am evoluat într-un brand de încredere în lumea produselor alimentare de origine animală.

 

Evoluția noastră

Noi înțelegem nevoile pieței și suntem mândri să spunem că am evoluat cu succes. De la creșterea și îngrijirea suinelor, am trecut la sacrificarea și prelucrarea acestora pentru a satisface cerințele crescute ale clienților noștri. Astăzi, prelucram până la 150 de porci pe săptămână în perioada sărbătorilor și 70 de porci săptămânal în zilele obișnuite. Porcii sunt crescuti în Romania, în sistem gospodăresc, până la o greutate ideală de 70/80 KG în viu, iar apoi sacrificați. Gustul și textura cărnii este inconfudabilă, vă asigurăm! Șoriciul este 100% DOAR pârlit tradițional!

Am început această activitate din dorința de a readuce pe piață gustul de odinioară al produselor românești din carne, preparate după vechi rețete transmise din generație în generație. Utilizăm doar materie primă de calitate, condimente și mirodenii naturale.

 

Diversitatea Noastră

În ceea ce privește produsele noastre, suntem mândri să vă oferim:

  • Carne de Porc de Calitate: Produse afumate și prelucrate din carne de porc 100% românească, preparate cu grijă pentru a aduce autenticitatea gustului acasă.
  • Carne de Vită Premium: Cu un frigider de maturare și un macelar specializat, aducem în atenție specialități din carne de vită precum T-bone, Tomahawk.
  • Produse din Oaie: Specialități delicioase precum cotlete de berbecut, pastramă de berbecut, și frigărui…curcubeu pe cerul gurii!

 

Investiții în Viitor

Ne bucurăm să anunțăm că suntem în proces de mutare intr-o fabrică, care va respecta cele mai înalte norme europene. Acesta este un pas semnificativ pentru a ne crește capacitatea de producție și pentru a extinde prezența brandului “Casa Ciuciur” la nivel național, atât în mediul online, cât și prin colaborarea cu supermarketuri recunoscute.

 

Ingrediente Naturale

Produsele noastre sunt afumate cu lemn de esență tare, fag, și sunt fără adaosuri de E-uri sau alte substanțe conservante ascunse. Acest lucru ne determină să dăm preparatelor un termen de valabilitate de doar 10 zile pentru a garanta prospețimea, cât și gustul autentic de fum natural.

 

Impact Local și Național

“Casa Ciuciur” deține 2 magazine în orașul Focșani, județul Vrancea, furnizează marfă și altor producători locali apreciați în băcănii, dar și în Bucuresti.

 

Viitorul Nostru

Dorim să ne dezvoltam, sa extindem gama de produse, și să avem câți mai mulți consumatori în toată țara, de produse  sanatoase, mereu proaspete marca carmangeria “Casa Ciuciur”.

 

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și pentru că alegeți mereu calitate!